SCHAB FASZEROWANY KASZĄ, PAPRYKĄ I PIECZARKAMI

Mięcho, mięcho i jeszcze raz mięcho. Solidna porcja schabu faszerowanego kaszą pęczak, pieczarkami, papryką, jarmużem i natką pietruszki. Dla ładniejszego wyglądu – schab zawinęłam w surowy, wędzony boczek i przed pieczeniem – obsmażyłam na patelni.

Polecam wam  również 🙂

 

20180324_095722

Składniki

Brak danych

Sposób przygotowania

Brak danych

Komentarze Czytelników

  • mopswkuchni napisał(a):

    Wygląda naprawdę wspaniale! Zapraszam do dodania przepisu do mojej akcji Pieczarkowy Tydzień 2018 🙂

Skomentuj

Komentarze są moderowane - pojawią się po zaakceptowaniu ich treści.

*

INSTAGRAM

  • Wspomnienie weekendowego obiadu czyli Poldwicza wieprzowa faszerowana tapenad zawinita w
  • Co dobrego macie dzi na obiad? U mnie jest gulasz
  • Dzi w Warszawie prawdziwie jesienna pogoda  za to u
  • Nieskomplikowany jednogarnkowiec z woowin w roli gownej Jako dodatki brzowe
  • Obiad ekspresowy czyli makaron ryowy z mielon woowin marchewk i
  • Pamitacie mj przepis na risotto z dyni i tymiankiem? Pysznoci
  • Tydzie zaczynamy od lekkiej bardzo przyjemnej zupy z indykiem i
Akceptuję

Ta strona korzysta z plików cookie ("ciasteczka"). Pozostając na niej, wyrażasz zgodę na korzystanie z cookies. Nasza politykę prywatności znajdziesz tutaj, natomiast więcej informacji o ciasteczkach znajdziesz na tej stronie..