SCHAB FASZEROWANY KASZĄ, PAPRYKĄ I PIECZARKAMI

Mięcho, mięcho i jeszcze raz mięcho. Solidna porcja schabu faszerowanego kaszą pęczak, pieczarkami, papryką, jarmużem i natką pietruszki. Dla ładniejszego wyglądu – schab zawinęłam w surowy, wędzony boczek i przed pieczeniem – obsmażyłam na patelni.

Polecam wam  również 🙂

 

20180324_095722

Składniki

Brak danych

Sposób przygotowania

Brak danych

Komentarze Czytelników

  • mopswkuchni napisał(a):

    Wygląda naprawdę wspaniale! Zapraszam do dodania przepisu do mojej akcji Pieczarkowy Tydzień 2018 🙂

Skomentuj

Komentarze są moderowane - pojawią się po zaakceptowaniu ich treści.

*

INSTAGRAM

  • Kto jest godny? Zostaa mi 1 porcja tego pysznego makaronu
  • Po ostatnich upalnych dniach odwayam si dzi wczy piekarnik i
  • Pitek piteczek Nadszed czas na weekendowe wypieki Tym razem pyszne
  • Delikatne cytrynowe risotto ze szparagami i poldwiczk z indyka Smacznego
  • Zupa marchewkowa z lekkim twistem  kuskusem orzechami kolendr mit
  • Obiad w 15 minut? Prosz bardzo Penne z indykiem brzowymi
  • Skoro roda to taka maa sobota w oczekiwaniu na weekendowego
Akceptuję

Ta strona korzysta z plików cookie ("ciasteczka"). Pozostając na niej, wyrażasz zgodę na korzystanie z cookies. Nasza politykę prywatności znajdziesz tutaj, natomiast więcej informacji o ciasteczkach znajdziesz na tej stronie..